A magyar gazdák számára biztosítani kell a lehetőséget, hogy ne csak alapanyagot, gabonát, élő állatot, hanem minél több készterméket állítsanak elő, forgalmazzanak, kerüljenek közvetlen kapcsolatba a vásárlókkal és így nagyobb jövedelem maradjon náluk mint eddig – hangsúlyozta Fazekas Sándor, aki pénteken egy helyi vágópontot és húsfeldolgozót adott át a Vas megyei Gércén.
Biztosítani kell a lehetőséget arra, hogy a gazdák minél több készterméket állítsanak elő
A magyar gazdák számára biztosítani kell a lehetőséget, hogy ne csak alapanyagot, gabonát, élő állatot, hanem minél több készterméket állítsanak elő, forgalmazzanak, kerüljenek közvetlen kapcsolatba a vásárlókkal és így nagyobb jövedelem maradjon náluk mint eddig – hangsúlyozta Fazekas Sándor, aki pénteken egy helyi vágópontot és húsfeldolgozót adott át a Vas megyei Gércén.